חברה והשקפה

גלגול נשמות ורוחות רפאים

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

הרב אני מאמין בזה בלב שלם אבל קשה להביר לאנשים שיש חיים לאחר החיים כל אחד עם הדעות שלו ומנסה להוכיח דרך מדע שאין דבר כזה שהכל בראש וכו´ אשמח אם תוכל לעזור לי בזה ושאלה שנייה חבר שלי אומר שאם הוכיח לו שהעם שלנו הוא הנבחר אז הוא חוזר בתשובה איך אעשה זאת?

תשובה

שלום וברכה

את החיים שלאחר החיים ניתן להוכיח מסיאנס, מוות קליני, רוחות רפאים גילגולים, ועוד. על כל הדברים שכתבתי ניתן לראות סרטים רבים ברשת שמעידים על נכונות הדברים,   וזאת מלבד שהדברים מבוארים בתורתינו הקדושה שהיא אמת כפי שתראה בסעיף הבא.

ההוכחה שאנו העם הנבחר הוא שכך כתוב בתורה. ההוכחה התורה היא אמת P>בנימין שמואלי