אמונה

פחדים וחרדות בקיום המצוות

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב אני נמצאת במצב נפשי איום בני דניאל בן ה-9 שיחייה מחלים פעם שנייה ממחלת ההסרטן ובעקבות כך התחזקתי (במקור אני באה מבית דתי)אבל אני מרגישה פחדים איומים שכל מה שאני עושה אני לא עושה מספיק מכל עניין של העונש והשכר אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי!!!!!

תשובה

שלום וברכה

חובה לדעת שכשם שהקב"ה מעניש לעוברי רצונו, הוא מקבל את תשובת אלו שמקבלים עליהם את עול מצוותיו והקב"ה לא חפץ במות המת כי אם בשובו מדרכו וחיה. על כן ברוך ה' כיום שאת מתחזקת וחוזרת לדרך ה' אין לך לחשוש מכלום ואין לך אלא לזכור שהקב"ה אוהב את עמו ישראל ומקבל את בניו השבים איליו בתשובה ואין לחשוש חלילה לעונשים יותר.

בברכת רפואה שלימה לבנך היקר ואשמח לסייע לך עוד ככל הצורך.

בהצלחה,