זוגיות

האם פספסתי חלילה את זיווגי?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, במכתב זה איני רוצה להזדהות,מסיבה זו השארתי רק כתובת מייל להחזרת תשובה ואני מאוד הודה לך אם תוכל להענות לי. בגיל 15 התחלתי להתקרב לתורה,הייתי הולכת לשיעורי תורה והתחלתי לשמור שבת למרות שאף אחד מבני משפחתי לא שמר. מאז שהייתי ילדה ,אפילו שגדלתי במשפחה חילונית משהו ביהדות תמיד משך אותי בצורה לא ברורה. בגיל 18 היה לי חבר פעם ראשונה,ולמרות שחשבתי שאני אוכל להיות חזקה ולהציב גבולות, נפלתי מאוד חזק וגם הייתי צריכה לעבור הפלה בעקבות הקשר. אין יותר מתחרטת ממני על מה שקרה, אני עברתי תקופה מאוד קשה של הרבה כאב, אני יודעת שעשיתי טעות, שעשיתי מעשה מאוד חמור. אני יודעת שעברה גוררת עברה,אבל באמת לקחתי את המקרה הזה בדיוק למקום ההופך, התקרבתי הרבה יותר לתורה, חזרתי לשיעורי תורה, התחלתי לדבר עם ההורים שלי (לא שרבנו-פשוט לא היינו בקשר) לקחתי על עצמי יותר דברים. באמת שאני מבינה את הטעות שלי, אין לי את מי להאשים חוץ מאת עצמי, אני באמת באמת רוצה לכפר על החטא הזה. השאלה שלי,וזה מאוד מאוד חשוב לי, זה לגבי הזיווג שלי. אני יודעת שיש זיווג משורש המעשים ומשורש הנשמה. האם זה עדיין אפשרי שאני אקבל את הזיווג משורש נשמתי?

תשובה

שלום וברכה

בוודאי! לאחר התשובה שלך ולאחר שעשית את הדבר הנכון והתחזקת בעקבות מקרה זה זכית להתקרב לבורא עולם יותר ממה שהיית לפני כן וזוודאי תזכי לזיווג הגיון משורש נשמתך.

עלי והצליחי,