אמונה

אמא נמצאת בתרדמת

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

אימי אמא צדיקה ואישה שתמיד היתה טובת לב, אהובה על הזולת,יפת נפש וטהורה. אימי עברה די הרבה סבל ומחלות. וברוך ה´ עשתה כיבוד הורים שאין כמותו. לאחרונה שהתאשפזה בבית החולים שערי צדק לאחר שנפצעה מעגלת נכים וסבלה כחודש יסורים קשים. לאחר אישפוז קצר היא שוחררה ושוב התאשפזה ועברה למחלקת קרדיולוגיה שבה לא בדקו לא סוכר ובבוקר מצאו אותה ללא הכרה וביצעו החייאה והנשמה עד עכשיו אמא מונשמת וללא הכרה. חודש ושבוע אנו בצער אין קץ ושואלים מדוע אמא כל כך צדיקה אנו רוצים שתשוב אליה הכרתה מה אפשר לעשות.

תשובה

שלום רב!

שאלה טובה; הדבר הראשון הוא להתפלל מאוד. תלכו לכותל המערבי, או לקבר רחל או מערת המכפילה וכו', ותגידו פרקי תהילים וכו'. התחזקו והתאמצו ותדעו האמת, שהכול מן השמיים, והכול לטובה.

הצלחה וברכה, ורפואה שלימה;

יעקב משה