זוגיות

חתונה עם אדם שלא שומר תורה ומצוות

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי בן זוג כבר 4 שנים ואני מאוד רוצה להתחתן אני בחורה מאמינה ומשתדלת לשמור מצוות הוא לא כ"כ בעניין רציתי לדעת מה לעשות בנושא.

תשובה

שלום וברכה

תנסי להציב אולטימטום {כמובן תוך כדי שיחה נעימה ולא מאיימת} לבן זוגך שיחליט עד לחודש חשוון או כל תאריך מוסכם אחר אם הוא מעוניין להתקדם ברצינות ואם לא, לא תהיה ברירה אחרת אלא להתחיל לחשוב על כיוונים אחרים. ישנם גברים שאינם יכולים להחליט על התקדמות עד שלא דוחקים אותם לפינה ויש גברים אחרים שלעולם לא יגיעו חלילה להחלטה להתחתן וחבל להמתין עד בלי די.

בברכת הצלחה,