אמונה

כיצד אפשר ללמוד ולהכיר את סיפורי התורה?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, הייתי מעוניין ללמוד ולהכיר את התורה ואת סיפוריה. רציתי לקבל המלצה והכוונה כיצד להתחיל ללמוד תורה ואיילו ספרים עומדים לרשותי. גם אם הכי נכון הוא לפנות לספר התנ"ך עצמו רציתי המלצה על ספר עם פירושים. אודה לכם על כל המלצה מאירת עיניים בכדי להתקרב ולהכיר את היהדות ואת מורשת ישראל. תודה

תשובה

בס"ד

שלום לך רוך

לכאורה השאלה שהנך שואל נראה שיש לזה תשובה פשוטה אבל זה ממש לא, התורה זו היא אומנות כדי להכיר את התורה צריך רב שישב אתך אחד על אחד ויעביר לך את זה בדרך הנכונה, וזה שווה המאמץ, יש בירושלים ברחוב משה חגיז ישיבת תורה ואמונה ישיבה לבעלי תשובה אשמח לפגוש אותך שם וללמד אותך אישית, בקשר לתנ"ך עם פירושים היכנס לכל חנות ספרים ותציע את מבוקשך וישמחו לעזור לך,

אתה בן של הקב"ה ה' מחכה לך כמו אבא שאיבד את הבן שלו ומחכה לפגוש אותו, בוא לישיבה וננסה ביחד לפגוש את ה':

להתראות

בהצלחה מנחם מנדל פנט