זוגיות

כיצד להתקדם לחתונה עם קשר שהחל כידידות?

  • כ"ו אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, כמה שאלות בנוגע לזיווג. אני בחור מסורתי שהתחזק ב4 שנים האחרונות. יש בחורה מסויימת שאני מכיר כמה שנים טובות שיש בינינו כימייה טובה בעבר היינו בקשר שהוביל ללא כלום (מצידה). לאחרונה אנחנו שוב בקשר ידידות / קשר אחר (לא יודע להגיד לך על סוג הקשר). החיבור בינינו ממש טוב השאלה שלי איך אדע אם היא זיווגי ומה אפשר לעשות כדי לדעת מה הצד השני חושב?

תשובה

שלום וברכה

יש לנסות לקדם את הקשר ולאחר זמן מה לגשש האם יש אפשרות של חתונה ולפי זה תדע אם יש מצב לזיווג או שזה לא ילך.