שאלה בנוגע לכלב בבית

  • י"א תמוז התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב יש לנו כלב כבר כמעט 10 שנים אני ומשפחתי התחזקנו ואנחנו רוצים לתת אותו למישהו אחר כי אמרו לנו שזו חיה טמאה ושזה לא טוב שיהיה בבית אבל אם ניתן אותו רוב הסיכויים שהוא ימות (מצער וכו')האם זו עברה? מה לעשות? תודה מראש ותודה לכל צוות הידברות אתם עושים עבודת קודש!

תשובה

שלום וברכה

אין להעבירו ולגרום לו צער רב. יש לתת לו למלאת את ימי חייו אצליכם ולאחר מכן לא תגדלו כלבים אחרים אי"ה.