שאל את הרב - כללי

מעבר מקום לאחר חתונה

  • י"ז תמוז התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב..אני אמור להתחיל קשר עם בחורה בקרוב אך אנו מאוד רחוקים גאוגרפית אחד משניה..עקרונית אין לי בעיה להתפשר בעתיד על עניין המרחק אך אמי אלמנה שלא מתכוונת להתחתן ולכן, מצד כיבוד הורים אני מעדיף להיות קרוב אליה. מה גם שאני מאוד קשור לרבי המובהק בפרט ולסביבה התורנית בעירי בכלל ואני כל הזמן חושב איך לשכנע את הבחורה (כמובן בהנחה שיתאים) לעבור לעירי? אשמח לעזרה. תודה

תשובה

לכבוד השואל,

לכאורה העצה היעוצה היא קודם להפגש ולראות אם אחד מתאים לשני;

אח"כ אם באמת זוכים להבין אחד את השני ויש כבר הבנה משותפת, אז אפשר לפתוח את הנושא איפה להתגורר.

בברכה שקב"ה יזמין לך את הסייעתא דשמיא הנדרשת בתקופה זו,

רב נחום