זוגיות

יעווץ

  • י"ח תמוז התשע"ד

שאלה

שלום לרב שמי צפורה בת 28 נא לא לפרסם את שמי באתר תודה בחורה רווקה שומרת תורה ומצוות הכרתי בחור שגדול ממני ב13 שנה... דברנו על חתונה והכול ואז אחד ההורים שלו ניפטרו והכול ישתנה פתאום ...בהתנהגות ואיזה שבת אחת ראיתי אותו עם בחורה אחרת ונקרע לי הלב לריסיסים אני עברתי ככ הרבה בשידוכים לא ציפתי לקבל סכין כזה בגב עברתי סבל נוראי ירדה במשקל והמון צער ובכי בגללו אני כ'כ רוצה להמשיך הלאה ולמצוא בחור שראוי לי שיאהב אותי באמת אני בחורה טובה מבית טוב מלומדת לא חסר לי כלום איני מבינה למה עברתי דבר ככ כואב לא עשיתי דברים כאלו לאף אחד אשמח לברכה ותשובה בדחיפות וושמי לא יפורסם באתר צפורה

תשובה

שלום וברכה

כמובן שאינני יודע חשבונות שמיים ועל כן אינני יודע לומך לך דבר וודאי.

אולם בכל זאת אכתוב כמה מילים. נס עשה לך הבורא שהרחיק אותך מאדם זה משתי סיבות עיקריות שנוכל להסביר אותם.

א. מעצם התנהגותו הלא הכי הגונה את יכולה להקיש איך הייתה אמורה להיות ההנהגה בבית לאחרהחתונה ובאיזה צורה היא היה מתנהג אילייך לאחר החתונה.

ב. ההבדל הגדול בגיל הוא קושי עצום לחיים טובים משותפים ולמרות שאת לא שמת לב אל הקושי בתחילת הדךר, היית מרגישה את זה לאחר מכן - לאחר חתונה ואז ההי מאוחר כמבון.

ה' יעזור שתמצאי את זיווגך משורש נשמתך גבר הגון ירא שמיים בעל מידות טובות המתאים לך.