חברה והשקפה

תחיית המתים0 היכן יהיה מקום.

  • ז' אב התשע"ד

שאלה

שלום רב, בשיחה שלקחתי בה חלק לא ידעתי לענות על השאלה, היכן יהיה מקום לכל הקמים, בעז"ה בקרוב במהרה בימינו, בתחיית המתים. מה כדאי לענות על שאלה זאת? בברכה ובתודה מראש, הדס

תשובה

שלום וברכה

ארץ ישראל תתרחב כמבואר בגמרא שהיא ארץ הצבי המתרחבת לפי הצרכים, זאת מלבד שגבולות ארץ ישראל יגדלו מאוד כי נזכה לארץ שלושת העמים קיני קניזי וקדמוני שייהפכו להיות חלק מארץ ישראל.