מוזיקת רקע באבלות

  • א' אלול התשע"ד

שאלה

ברוך השם נולד לנו בן בכור ואנחנו עושים פדיון עוד כשבועיים עכשיו אמא שלי אבא שלה(סבא שלי) נפטר לפני כחודש וחצי ואנחנו עושים אירוע רק ארוחת צהריים באולם בלי מוזיקה רציתי רק לשאול עם נוכל שיהיה רק מוזיקת רקע רגיעות כאלה ואמא שלי ואחיות שלה יוכלו להיות תודה לכבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

אימך תוכל להשתתף בכל מצב. שאר האחים והאחיות של אימך אסורים להשתתף. עליהם להיות רק בשעת הפדיון ויצאו לאחר מכן. אם לא תהיה מוזיקה כלל הספרדים נהגו להקל ולהשתתף בסעודת פדיון הבן.