שאל את הרב - כללי

חזרה בשאלה

  • ט"ו אלול התשע"ד

שאלה

כבוד הרבנים שלום עליכם: ברצוני להתייעץ ולאו דווקא לשאול שאלה...אני אשה נשואה פלוס 2 , בשנה האחרונה מאז הולדת ביתי אני עוברת שינוי רציני בתפיסה הדתית שלי התחלתי לגלות מהשיער מאחורה אני כבר לא מתפללת כלל וכלל גם לא ברכת המזון...משהו בנשמה נכבה לי או מת ,אני מרגישה הסתר פנים עוד לפניי כל התהליך הסתר פנים שאני לא מסוגלת לעמוד בו ניסיתי ללכת לשיעורי תורה ולהתחזק מחדש אבל אני לא מצליחה להכניס את המילים של הרבנית לראש זה כבר לא מנחם או מחזק אותי..לפעמים אני מרגישה כאילו היא מקשקשת ועל מה היא מדברת כלל...הנישואין שלי בכי רע !!! למרות שהלכנו ליועץ זוגי לא סיימנו את הטיפול ...מרגישה שאני נאחזת בציפורניים גם בזוגיות גם ביהדות .וכבר אין לי כח אני עומדת לשחרר את שניהם גם יחד..האם יש מישהו שאתם מכירים שיוכל לעזור לי ברמה שאוכל להתחזק ולשפר את הנישואין שלי? אשמח לתשובתכם הכנה

תשובה

מה שלומך לבנת?

הרבה זמן לא שמעתי ממך. האמת שבדיוק היום חשבתי עלייך. נזכרתי ממך וחשבתי לעצמי שואלי את שולחת מיילים למייל שנתתי לך בעבר שלא פעיל, והנה את פה ברוך ה'.

מה הילד השני? בן בת?

האם תוכלי לפרט קצת יותר מה קרה? מה הקושי בזוגיות? תפרטי לי יותר ואני אשתדל לעזור לך בעז"ה.

בהצלחה, השמח לשמוע ממך {גם אם במצב לא הכי טוב}

בנימין