שבת

אין לי בעיה לשמור שבת אבל למה אסור להדליק אור? וכו'...

  • כ' אלול התשע"ד

שאלה

שלום רב, קודם כל תודה על הערוץ הנפלא!!! יש לי גיסה שיש לה כל הזמן שאלות מוזרות שלי הם מעלות גיחוך אבל אני באמת לא יודעת איך לענות ,היא חילוניה וגם אחי ואנחנו משפ' חרידית ותמיד שהיא מגיעה אלינו לשבתות היא אומרת לי אין לי בעיה לשמור שבת אבל מה הבעיה בלהדליק אור או כל מיני שאלות כאלה שהיא אומרת לי שלא כתוב בתורה עכשיו אני ממש רוצה להחזיר אותה בתשובה אבל אני לא יודעת איך ומה לענות לה ???

תשובה

שלום וברכה

תציעי לה שתפנה אילינו בכל השאלות הנכונות שלה ואנו נשמח לסייע לה ולענות לה על כל שאלותיה ולהסביר לה את כל הדברים שהיא רוצה ללמוד ולהבין.