שאל את הרב - כללי

דגים מתים

  • כ"ז אלול התשע"ד

שאלה

שלום וברכה, עלה במחשבתי איזה עניין יש לי אקוריום עם דגי נוי בבית אני כל כמה חודשים קונה דגים חדשים מכיון שהם מתים כל הזמן דג אחרי דג תוך חודש נשארים מספר דגים בודדים אני דואג לנקות אותו התיעצתי עם בעל מקצוע עשיתי טיפול לנקיון ושמירה לפי מה שאמרו לי ועדיין הדגים מתים שמעתי שזה טוב דגים בבית והתחלתי לחשוש אולי יש פה איזה עניין מה אתה חושב ומה דעתך בעניין?

תשובה

שלום וברכה

ממליץ להביא את המומחה איליך הביתה שיבדוק הכל, אולי האקוורים לא מתאים אולי יש תקלה כלשהיא.