שאל את הרב - כללי

מבזקים באתר

  • ז' תשרי התשע"ה

שאלה

בס"ד כבוד הרב שלום וברכה! אתמול כתבתי לכם בקשר למבזקים באתר האם ניתן להוריד את המבזקים או שניתן לעשות לינק ע"מ לא להיתקל במה שלא צריך .וטרם קיבלתי תשובה אבקש בבקשה אם תוכל לחזור אליי תודה רבה וכל טוב

תשובה

שלום וברכה

חשיבות המבזקים רבה לאנשים רבים שנמנעים בזכות זה לצפות בטלוויזיה. כמו כן החדשות מוגשות בצורה יהודית ובאמונת ה'. על כן לא נוכל להסיר את המבזקים.

בברכה,

צוות האתר