זוגיות

בעלי לועג, מה עושים

  • י"ט תשרי התשע"ה

שאלה

אני נהנית מכל רגע בו אני צופה בתוכניות שלכם ואני עושה זאת המון . לצערי בעלי "לועג" לי ומבין שהכיוון שלי זה לחזור בתשובה בעזרת השם, אני אמנם גדלתי בבית מסורתי אך מה שאני מקבלת מכם זה אחר ושונה . כואב לי שבעלי לא מקבל זאת ועוד יותר בעקבותיו בניי איך מתמודדדים.?

תשובה

שלום וברכה

הדרך הנכונה לעניות דעתי היא לומר לו כל הזמן שאת מוכנה שהוא לא חייב ללכת באמונתך ואינך חושבת לשנות משהו אצלו. כלהשינוי יהיה רק אצלך בלבד. ככל שהוא יידע שאת לא "מאיימת" עליו, כך יפסיקו להציק לך ותוכלי להמשיך ולעשות את רצון ה' כרצונך הטוב ללא כל חשש.

אשרייך ואשרי חלקך שאת זוכה לשוב לדרך ה' - דרך שבה הלכו אבותייך ואבות אבותייך, דרך הטוב והישר המביאה לאדם אושר ושמחה בעולם הזה ובעולם הבא. ה' יתן גם בלב בעלך שיזכה להתעלות ולהתחזק ולעשות יחד איתך נחת רוח לבורא יתבך שמו.

עלייך לזכור בכל עת את גודל מעלתך שזכית להכיר את בוראך

נשמח לסייע לך עוד בעז"ה.