שאל את הרב - כללי

חזרה בתשובה כשבני הבית לא מסכימים לשתף פעולה

  • כ"ד תשרי התשע"ה

שאלה

חזרתי בתשובה זה כשמונה שנים ברוך השם ובני ביתי לא שומרים שבת אני לא יכול להשפיע עליהם אנו נמצאים כרגע לפני מעבר לבית חדש ואני ביקשתי מהם לשמור שבת בבית כגון לא להדליק אורות וטלויזיה והם לא מוכנים מה עלי לעשות תודה

תשובה

שלום וברכה

לא לעשות מחלוקת חלילה ולהמשיך בחיי אהבה ושמחה ותמשיך להתפלל לבורא עולם שיתן בליבם לשמור את השבת כהלכתה.