שאל את הרב - כללי

ספרים

  • כ"ח תשרי התשע"ה

שאלה

לפני כחצי שנה התחלתי לשמור שבת. לראשונה החלטתי לקחת על עצמי משהו שתמיד בער בי. אני מנסה לקחת כל פעם מצווה אחרת ולדבוק בה. אולם, יש לי המון חוסר ידע בתנך, בהלכות. ברור לי שזה עולם מלא ועשיר. הייתי רוצה לשאול אם יש בידיעתכם ספר או מסגרת לימודית להעשיר את עולמי בידע על כל העולם הרוחני היהודי. תודה

תשובה

שלום וברכה

 אשרייך ואשרי חלקך שזכית לקבל על עצמך את השבת שהיא יסוד התורה ויסוד היהדות.

אציע ללמד את הספר קיצור שולחן ערוך שהוא ספר ההלכות בקיצור נמרץ, כך תוכלי ללמדו ולדעת את יסודות המצוות בצורה קצרה.

כמו כן אציע ללמוד את ספריו של הרב הרוש - בגן האמונה, שיתנו לך השקפה נכונה על האמונה.

נשמח לסייע לך עוד, אמליץ שתשלחי לנו את מס' הטלפון שלך ונשוב אילייך להכוונה מפורטת אי"ה לפי מצבך.

שבת שלום, בהצלחה רבה,