שאל את הרב - כללי

יחסים אסורים

  • ג' חשון התשע"ה

שאלה

אם גבר נגע בי ונישק אותי ולא ידע שאני עדיין נשואה מה זה אומר, אני ובעלי פרודים ועומדים להתגרש ויש לי ייסורי מצפון כי פחדתי לספר לגבר,הוא לא יודע מה אני צריכה לעשות ומה זה אומר לגבי הגבר האם יש לו עונש בדבר כי הוא לא ידע,לא קיימנו יחסים רק מה שציינתי

תשובה

שלום וברכה

אסור להתנשק עם גבר בשום מצב גם אם את רווקה  וגם אם את גרושה או נשואה.

אם תקבלי על עצמך שלא לתת לשום גבר לגעת בך בשום אופן תזכי להתכפר.