נשים

טהרת המשפחה- קושי בהרחקות

  • ה' חשון התשע"ה

שאלה

כבוד הרב שלום אני ואישית היקרה שומרים טהרת המשפחה כבר שנתיים שזה אומר כולל שמירת נגיעה יש לציין שאנחנו חוזרים בתשובה אבל יש אבל גדול מבחינתי שמאוד מפריע לי אצל אשתי כאשר היא נופלת לידי עצבות או שהיא הופכת להיות רגישה היא מבקשת מימני לגעת בא ולנשק אותה בקיצור לא לשימור נגיעה ואני לא מסכים איתה ולא יכול כבר לחזור אחורה מאחר שהבנתי מזה טהרת המשפחה והלכות נידה ואת זה היא לא מבינה ואז היא כועסת אלי ומאיימת שהיא לא לא מסכימה שאני אשמור נגיעה מה אני עושה עם המצב הזה איך מתמודדים ם

תשובה

שלום וברכה

אשריך ואשרי חלקך שאתה מקפיד על כך בכל מצב ובכל מחיר.

אציע שנשוחח עם אשתך בהסכמתה ונסייע לה להבין את גודל המעלה של שמירת הטהרה בכל מחיר ובעז"ה היא תקבל את זה בטובה ובשמחה.