סרטים אסורים

  • ח' חשון התשע"ה

שאלה

שלום, אחי מסתגר בחדר ואני כמעט בטוחה שהוא מסתכל בסרטים אסורים ובטח שזה גורם לו לאונן הוא כל יום עושה את זה ואני מפחדת שהוא מכור ושהוא לא יודע את חומרת האיסור האם אני צריכה לעשות משהו בנידון? ואם כן מה ואיך בדרך שלא לבייש אותו. יש לציין שהוא לא חרדי הוא שומר שבת וכשרות . תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

הדרך הטובה ביותר היא לשלוח לו במייל חומרים על העניין הזה או ממייל שאינו שלך או אף ממיל שלך שתשלחי לי כאילו חומר שקיבלת ואולי זה מעניין אותו.

ניתן גם לבקש מההורים שיעשו סינון כביכול בעבורך ואוטומטי הוא יסונן מחומר אסור.

בהצלחה רבה,