אם פונדקאית

  • י"ז חשון התשע"ה

שאלה

אני אם לשתי בנות מקסימות ונמצאתי מתאימה להיות אם פונדקאית האם מבחינת ההלכה זה לא ניקרא אישה שזנתה או שהבעיה היא בעצם המעשה ולא התוצאה?! תודה רבה.

תשובה

שלום וברכה

מבחינת ההלכה יש בעיה בהכנסת עובר שהופרה מזרע של גבר אחר בראחמה של אישה נשואה.

כמו כן להרבה פוסקים הילד יהיה שלך לכל דבר ולאחר שתעבירי אותו לאישה אחרת הוא נשאר שלך ואסור לו להתחתן עם משפחתך אשר מוגדרים כעריות ואין לו כל קשר למי שאימצה אותו ואסור להתיחדד עם גבר/אשה זרה וכו' על כן חלילה לעשות כדבר הזה.

בהצלחה,