שאל את הרב - כללי

רוצה להתחזק אבל נמצא בכלא

  • י"ז חשון התשע"ה

שאלה

שלום לכבוד הרב, אני עובדת במשרד להוצאה לאור לספרי קודש וקיבלתי שיחה פתאום מאיזה בחור שיושב בכלא.. בהתחלה לא הבנתי איך הוא הגיע אלינו אבל אין דבר כזה שניקרא מיקרה.. שוחחנו ומסתבר שהוא נמצא במצב ירוד ורוצה להתחזק ולהתקרב לאבא שבשמיים הוא מעוניין לשמוע דברי תורה כמה שיותר. נשמע שהוא מאוד צמא לזה.. אני, חרדית מבית מאוד התרגשתי למשמע הדברים ואני רוצה לעזור לו....... מה אפשר להמליץ לו לעשות שיתחיל בחזרה בתשובה שלו?!?!?

תשובה

לכבוד השואלת,

אחרי הבירור נתברר לנו כי הדרך הכי טוב לשמוע שיעורים ולהתחזק בתשובה היינו אם יעבור לבית סוהר "מעשיהו".

לצורך כך הוא צריך למלא קודם טופס עם השב"ס.

והשם יעזור שיהיה לו לתועלת.

בברכה,

צוות הידברות