שאל את הרב - כללי

חתול שחור

  • ה' כסלו התשע"ה

שאלה

שלום כבוד הרב. ביום ראשון אי״ה אני אמורה לעבור ני,תוח באסותא.להוצאת כיס מרה.החכתי היום למערת אליהו הנביא לא משהו חדש הלכתי מספר פעמים בעבר(חיפאית) כשהגעתי למערה בכניסה היה חתול שחור שהתרשמתי שהוא בן המקום.הוא ממש עקב אחרי הפעולות שלי יש לציין שהמערה הייתה די ריקה.אני מפחדת פחד אסטרונומי מהחתול השחור ומהעובדה שהיום דווקא הלכתי ליועץ בבית חולים ציבורי ומשם דווקא מהציבורי יצאתי יוצר מחוזקת(המערה הייתה אחרי בית החולים) אני לא מפסיקה לפחד מחליפה למות בניתוח.כבוד הרב מה עצתך לנסות לספוג סיכון לצביעה מצד אסותא ולחכות לניתוח בציבורי או שאני יכולה להכנס לניתוח בהרדמה מחאה בראש שקט??אני נורא מפחדת שסה לא בימן לרעות

תשובה

שלום וברכה

אין כל מקום לחשוש כלל, הכל בסדר ותעברי את הניתוח בשלום ובקלות מתוך בריאות אי"ה.