שאל את הרב - כללי

שלום! ב"ה אחי חוגג מסיבת אירוסין בשלישי הקרוב ואימי מארחת. בשבוע האחרון כל מה שהיא אופה נזרק לפח כי לא יוצא מוצלח, הכלים נשברים ושורטים אותה ו?

  • ט"ו כסלו התשע"ה

שאלה

שלום! ב"ה אחי חוגג מסיבת אירוסין בשלישי הקרוב ואימי מארחת. בשבוע האחרון כל מה שהיא אופה נזרק לפח כי לא יוצא מוצלח, הכלים נשברים ושורטים אותה ואותי ואת אבי לכדי דימום, והרוחות במשפחה לא כל כך שלוות. אנא הסבירו לי מה לעשות..?

תשובה

שלום וברכה

יש להסיר את העין הרע. לומר את התפילה של הרב חיד"א http://www.hidabroot.org/he/question/27391

בהצלחה,