זוגיות

אני גרושה ורוצה להינשא שנית, אפשר להתחתן בלי רב וחופה?

  • ט"ז כסלו התשע"ה

שאלה

בס"ד, שלום כבוד הרב,

בן זוגי ואני גרושים ומעוניינים להתחתן זו עם זה. האם ניתן לקיים טקס סולידי בקרב בני המשפחה, באמצעות טבעת ואמירת "הרי את מקודשת לי", ללא רב לעת עתה, ובעתיד ב"ה לעשות טקס פורמאלי? האם בשמיים הנשמות מתחברות באמצעות טקס שכזה?

בברכה

תשובה

שלום וברכה

אפשר לעשות טקס פורמלי קטן אבל אך ורק עם רב שידריך אתכם לעשות הכל כהלכה בצורה הטובה ביותר. כך תזכו באמת להתאחד חזרה ולזכות להשראת השכינה בביתכם.