נשים

מה גורם לאסור אשת איש על בעלה?

  • י"ט כסלו התשע"ה

שאלה

הנושא של אישה שהופכת להיות אסורה על בעלה קצת מטריד אותי. אשמח אם תשפוך לי קצת אור על הנושא ועל השאלות הבאות: אם אשת איש קיבלה מסאג' מגבר אחר ובמהלך המסאג' הגבר עינג אותה אבל לא קיים איתה יחסים ולא התנשק איתה היא הופכת להיות אסורה על בעלה? תודה

תשובה

שלום רב,

מסאג' שגבר עושה לאישה הוא איסור גמור וחמור מאוד, אך כל עוד לא היו יחסים היא לא נאסרת על בעלה.

בברכה,

הלל מאירס