שאל את הרב - כללי

לימוד משפטים

  • כ"א כסלו התשע"ה

שאלה

האם מותר לאישה חרדית ללמוד משפטים ולעבוד בתור עורכת דין? תודה

תשובה

לכבוד השואלת,

בהידברות אנחנו ממליצים  להתעסק בחוזים או בהגנה על פלילים אשר תחומים אלו אינם שייכים לדיני תורה.

כמו כן ראוי להעיר, שיש לקיים קשר עם רב פרטי ולהתיעץ איתו  בקשר לזהירות הנצרכת מן הסביבה איפה שמתקיימים הלימודים, וכן האיך ליזהר מלימודים כללים או מדעניים שיכול להיות כלול בהם דעות פסולות או מינות.

בברכה,

רב נחום