שאל את הרב - כללי

אובדת עצות

  • א' שבט התשע"ה

שאלה

1 אני וגיסתי התחתנו באותו זמן הבדל של שבועיים. ב"ה אני נפקדתי מהר והיא מסכנה לא כבר שנה וחצי... ואני מתפללת עליה המון וגם אחותי אחרי 2 ילדים גם יש לה עיכוב ואני אחות חמישי שהתחתנה. ולכולם יש כמוה 2 ילדים ורק לי 1 . ואני שמה לב שפתאום כבר אצלי מתחיל להתעכב.. :-\ :'( . האם יש מצב שהם משפיעות עלי?! וגם ראוי לציין שהם שואלות מידי פעם למצבי שזה לא נעים.. 2 חמותי היא סוג שדואג מאוד! ואהבה ונתינה אין סופית.. אבל לצערי היא לא יודעת לשחרר מתי שצריך וכול הזמן דואגת . שצריך לעדכן אותה שאנחנו חוזרים מאימי.ולבקר פעם בשבוע. כאילו והבן שלה גדול! ושכחתי לציין שאחיו התגרש וכאילו מזכירים את הכלה שהייתה ממש אמא ואישה טובה אבל בגדה.לאחרונה היה פיצוץ למה היה ריב ביני לבין בעלי בקשר להתערבות אימו.. הוא ירד לאוכל לבד ןלא היה לי חשק לא כול.. היא עלתה לחדר ודפקה ונכנסה .. וציינתי עם אפשר פרטיות והיא יצאה התברר שאמרה אז למה היא השקיעה. והתברר שניסו להציא מבעלי והוא לא ענה אז גיסתי ציינה לאמא משפטים אלו "אמא זה לא מגיעה לך מה שעושים לך" (והתכונה גם לגרושה של בנה) " אני ובעלי שאנחנו רבים לא ככה" "שנפגעים מכול דבר ועושים עניין" וזה עיצבן אותי ופגע בי מאוד!! ומאז כבר 4 ימים לא מדברת איתן. ואני לא יודעת מה לעשות????! ובעלי מצדיק את משפחתו למרות שפגעו בי.. וזה מביא מחלוקות לביתי שבעלי לא תומך בי.. ואין לי כוח כבר נפשי.. אני לא יודעת מה לעשות??? אשמח עם פוסט זה לא יפורסם ! 3 אני כרגע לא עובדת ומשפחתו של בילי חופרים לי על זה. ובעלי מעדיףשאני עבוד בבית ולא בחוץ אבל לצערי הפרנסה לא באה, מה לעשות?? סליחה על החפירה..

תשובה

שלום וברכה

1. אין לחשוש כלל שהם פוגעים בך. ה' ישלח לך בבוא היום הנכון זרע של קיימא.

2.  לא הבנתי כל כך את המצב.  בעלך לא מבין שהדיבור של גיסתך פוגע בך? מה הוא אומר?

3. תקפידי לברך ברכת המזון מתוך ברכון /סידור וכן תשתדלי לחיות בשלום ובשלווה עם בעלך באהבת אמת ללא כעס, בעז"ה תזכי לפרנסה בריווח.